Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vėžiu serganti Kate Middleton įamžino jauniausią sūnų: princo Louis portretas – ypatingai progai

Balandžio 23 d. jauniausiam Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariui princui Louis suėjo 6-eri. Gimtadienio dieną tradiciškai paviešinta ūgtelėjusio sūnaus nuotrauka, kurią įamžino vėžiu serganti Velso princesė Catherine Middleton.
Velso princas Williamas ir princesė Catherine su vaikais
Velso princas Williamas ir princesė Catherine su vaikais / Johno Shinnerio ir Instagram nuotr.

Paprastai Kensingtono rūmai ankstų rytą paskelbia Velso vaikų portretus jų gimtadienio proga, tačiau šį rytą gerbėjai liko nusivylę, kai Velso princų Catherine ir Williamo socialinių tinklų paskyrose nebuvo jokių šešiamečio nuotraukų.

Nusižengdami tradicijai, Velso princai pasidalijo savo jauniausio sūnaus nuotrauka šią popietę, o ne vidurnaktį, kaip įprastai. Suprantama, kad nuotrauka buvo paskelbta vėliau nei įprastai, nes šeima išgyvena „beprecedentį“ laikotarpį.

„Su šeštuoju gimtadieniu, prince Louis! Dėkojame už visus gražius linkėjimus“, – prirašyta prie nuotraukos.

Nuotrauką Adelaidės kotedžo teritorijoje padarė princo Louis motina, Velso princesė, kuri dažniausiai ir įamžina savo vaikų gimtadienio portretus. Tai leidžia manyti, kad atsigavusi po chemoterapijos, ji jaučiasi pakankamai gerai, kad galėtų vėl imti į rankas fotoaparatą.

Šypsodamasis jaunasis princas nuotraukoje atrodo gerokai ūgtelėjęs. Tai pastebėjo ir gerbėjai, puolę sveikinti jį komentaruose. Ši graži šventė leido kiek nukreipti dėmesį nuo Velso princesės Catherine Middleton, kuri šiuo metu gydosi vėžį.

Primename, kad trijų vaikų mama Catherine kovo mėnesį atskleidė, kad jai taikomas profilaktinis chemoterapijos kursas dėl vėžio rūšies, kuri kol kas neatskleidžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius