Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Netrukus gimdysianti Augusta Zuokė – apie svarbų sprendimą: būsimos mamos tai dažnai pamiršta

Augusta Zuokė – smuikininkė, NIKO ansamblio koncertmeisterė ir Artūro Zuoko žmona – jau greitai taps mama. Šeima netrukus susilauks pirmojo bendro kūdikio – namus papildys mergytė.
Augusta Zuokė
Augusta Zuokė / „Gyvenimas šiaurėje“ ir Gedimino Žilinsko nuotr.

Tinklalaidėje „Gandro lizdas“, kurią veda akušerė Ieva Girdvainienė, Augusta pasidalijo, kaip pasikeitė jos gyvenimas sužinojus, kad laukiasi kūdikio, rašoma „Gyvenimas šiaurėje“ pranešime spaudai.

Abu su vyru nustebo

Žinoma moteris pasakoja, kad pasidarė testą ir netrukus jį parodė vyrui, o šis nustebo, kad rezultatas įvyko daug greičiau, nei sutuoktiniai tikėjosi: „Aš pasidariau testą, parodžiau, o Artūras nustebo, kad pavyko taip greitai.

Mes iš tiesų abu labai norėjome vaikelio, jis buvo labai laukiamas, tačiau nesitikėjome, kad pavyks taip greitai.“

„Gyvenimas šiaurėje“ nuotr./Augusta Zuokė
„Gyvenimas šiaurėje“ nuotr./Augusta Zuokė

Groja nėštumo metu

Koncertmeisterė A.Zuokė sako, kad ir nėštumo metu nemažai koncertuoja, tačiau šiek tiek prisitaikyti prie pokyčių reikėjo: „Groju NIKO ansamblyje. Jeigu po gimdymo gerai jausiuosi ir viskas klosis sėkmingai, noriu grįžti į sceną ir palaikyti tonusą.

Aš koncertuoju nuo pat vaikystės, tad ir nėštumo metu aktyviai dirbau. Žinoma, šiek tiek pasikeitė poreikiai – atsirado noras dažniau prisėsti, tačiau iš esmės dariau viską tą patį, ką ir iki nėštumo.“

Puoselėja tvarumą

Laidos metu Augusta Zuokė prakalbo ir dar viena svarbia tema, kurią neretai būsimos mamos pamiršta – tvarumas.

Galima pastebėti, kad daugybė mamų skuba išlaidauti, perka daugybę drabužėlių, daiktų savo vaikams, tačiau jų, kaip paaiškėja, ne visada prireikia.

Šiai minčiai pritaria Augusta ir sako, kad tvarumas čia – itin svarbus: „Aplinkiniai, šeimos draugai aprūpino mūsų kūdikį ir drabužėliais, ir reikalingiausiais daiktais ir aš už tai esu labai dėkinga. Puikiai suprantu, kad kūdikiai nespėja sudėvėti visų drabužėlių, todėl kai kuriuos tikrai verta perleisti iš rankų į rankas.“

Apie tai, kaip Augusta planuoja dirbti susilaukus vaikelio, kaip ruošiasi gimdymui ir iš kur semiasi žinių, kviečiame žiūrėti tinklalaidėje „Gandro lizdas“ pirmadieniais 20 valandą.

VIDEO: Augusta Zuokė netrukus taps mama: papasakojo, kaip jaučiasi ir ko laukia | GANDRO LIZDAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius