Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Vžesniauskaitės vyras J.Caudwellas paviešino, kaip atrodė 20-ties: „Kadaise aš turėjau plaukus“

Didžiojoje Britanijoje gyvenančios olimpietės Modestos Vžesniauskaitės vyras britų verslininkas, filantropas Johnas Caudwellas paviešino nematytą nuotrauką. Prisiminęs save 20-ties metų, milijardierius prabilo apie to laikmečio įvykius.
Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas
Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas / Vida Press ir LNK nuotr.

Johnas Caudwellas instagrame pasidalijo žaismingu įrašu – britų verslininkas prisiminė save prieš daugiau nei 50 metų. Vyras pasidalijo nuotrauka, kurioje jam – vos 20-imt metų, ir prabilo apie tuo metu pasaulyje vykusius įvykius.

„Kas vyko pasaulyje, kai tau buvo 20 metų? Mano sūnui Jacobui neseniai sukako 20 metų. Ar žinote šią Napoleono citatą? „Kad suprastum žmogų, turi žinoti, kas vyko pasaulyje, kai jam buvo 20 metų“. Nesu tikras, ar visiškai sutinku su šia citata, nes pasaulis mus gali formuoti, o mes galime formuoti pasaulį, būdami skirtingo amžiaus ir skirtingais gyvenimo etapais.

Tačiau įdomu pamąstyti. Kai man buvo 20 metų, 1972-aisiais:

– Tedas Hitas buvo ministras pirmininkas.
– Po kalnakasių ir dokininkų streikų vyriausybė paskelbė nepaprastąją padėtį ir, siekdama kovoti su infliacija, įšaldė kainas ir atlyginimus.
– Per „Kruvinąjį sekmadienį“ Derryje, Šiaurės Airijoje, buvo nužudyta 14 žmonių.
– Ričardas Niksonas atsistatydino dėl Votergeito skandalo, o jo viceprezidentas Geraldas Fordas tapo JAV prezidentu
– Miuncheno olimpinėse žaidynėse arabų teroristai nužudė 11 Izraelio sportininkų
– Mokyklos baigimo amžius Anglijoje ir Velse buvo padidintas nuo 15 iki 16 metų
– Londone įvyko pirmosios gėjų eitynės
– pradėtos transliuoti „Emmerdale Farm“ ir „Mastermind“ laidos

Kokią įtaką Jacobui ir kitiems 2024 m. dvidešimtmečiams turės karai Ukrainoje ir Artimuosiuose Rytuose? Klimato kaita? Dirbtinis intelektas? Donaldas Trumpas? Ir dar daug kas?

Kas vyko, kai tau buvo 20 metų? Kaip manai, ar tai turėjo įtakos? Ir taip, nuotraukoje kairėje esu aš, jaunas. Kadaise aš tikrai turėjau plaukų!“, – žaismingai rašė Johnui Caudwellas.

Primename, kad britų verslininkui ir filantropui Johnui Caudwellui spalio 7-ąją sukako 71-eri. Gimtadienius trankiai minintis milijardierius artimuosius ir draugus sukvietė į vakarėlį Helovino tema.

„Helovinas į Stafordšyrą atvyko anksti – praėjusį savaitgalį mano gimtadienio šventei buvo pasirinkta šiurpi persirengėlių tema.

Kai kurie makabriški įvaizdžiai ir grimo sprendimai buvo išties gąsdinantys!

Ačiū Modestai, draugams ir šeimai, kurie padėjo man pasibelsti į dar vienus metus. Nepaisant mūsų išvaizdos, dar nesame mirę!“ – rašė Johnas Caudwellas ir pasidalijo nuotraukomis, užfiksuotomis svečiams įlipus į „baisųjį naktinį traukinį“.

Kadruose matyti, kad svečiai labai pasistengė – jie pademonstravo vienas už kitą įspūdingesnius kostiumus.

Tuo tarpu jubiliatas su mylimąja, buvusia olimpiete dviratininke Modesta Vžesniauskaite tapo vampyrais, o jų vaikai – sūnus Williamas Johnas ir dukrelė Isabella Sky – virto Helovino simboliais: mažyliai pasipuošė moliūgų kostiumais.

Fotogalerija:

Kiek anksčiau gimtadienio proga Johną Caudwellą pasveikino ir mylimoji Modesta Vžesniauskaitė. Ji pasidalijo įrašu instagrame.

„Laimingiausio gimtadienio, mano ypatingasis Johnai Caudwellai. Dar vieni metai prabėgo besijaučiant palaimintai turint tave šalia. Tokia dėkinga, kad nuspalvini mano dienas gražiausiomis spalvomis. Esi mano atrama ir gyvenimo partneris. Myliu tave labai labai!“ – rašė M.Vžesniauskaitė.

Komentaruose Johną pasveikino ir Asta Valentaitė-Manchester su vyru Glen. „Siunčiame jums meilės“, – rašė jie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius