Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prie „Regitros“ Vilniuje – spūstys ir chaosas: kas jį sukėlė?

15min skaitytojai, važinėjantys iš Lentvario į Vilnių, pranešė, kad šį antradienį prie „Regitros“ (Lentvario pl.) dedasi keisti dalykai.
Automobilių eilės prie Regitros Vilniuje
Automobilių eilės prie Regitros Vilniuje / Skaitytojo nuotr.

„Kada sumažės eilės prie Regitros? Jau nebe pirmą kartą per apgultį neįmanoma pravažiuoti Lentvario ir aplinkinėmis gatvėmis“, – pasakojo Lentvario gyventoja Viktorija. Jos teigimu, iš „Regitros“ vinguriuojanti vilkikų eilė trikdo eismą šia transporto arterija. Todėl žmonės važiuoja „bet kaip“. Be to, pravažiuoti trukdo ir naujai pertvarkytos eismo juostos, kurios, skaitytojos teigimu, anksčiau buvo platesnės.

15min susisiekė su „Regitros“ atstovu ryšiams su visuomene Luku Vosyliumi. Specialistas paaiškino, kad tokią sumaištį gali lemti iš karto kelios priežastys.

Visų pirma, pirmadienį padalinys nedirbo, todėl antradienį padidėjo vairuotojų antplūdis. 11 val. buvo pats pikas. Galbūt vėliau, pamatę, kad situacija sudėtinga, dalis vairuotojų pakeitė savo sprendimą ir į Lentvario g. nevažiavo.

„Tai yra eilinė diena po savaitgalio, – komentavo L.Vosylius. – Be to, pavasarį visuomet fiksuojame padidėjusį automobilių srautą. Keista, kad lengvųjų automobilių savininkai, užuot naudojęsi e.paslaugomis, vis tiek vyksta į padalinius. Trečia priežastis – vilkikai. Jų savininkai galėtų pasinaudoti Regitros paslauga, kai mūsų specialistas pats atvyksta į įmonę transporto priemonių tapatybei nustatyti. Taip susitaupo daug laiko.“

15min duomenimis, toks specialisto vizitas kainuoja apie 108,9 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius