Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gelbėtojai: per Izraelio smūgį žuvo du Libano civiliai, įskaitant vaiką

Per Izraelio smūgį Libano pietuose žuvo moteris ir mergaitė iš tos pačios šeimos, naujienų agentūrai AFP pranešė vietos gelbėtojai. 
Hussein Malla / AP
Hussein Malla / AP
Temos: 2 Izraelis Libanas

Civilinės gynybos šaltinis AFP sakė, kad „žuvo penkiasdešimtmetė moteris ir dvylikametė mergaitė“, o Libano nacionalinė naujienų agentūra pridūrė, kad „dar šeši žmonės buvo sužeisti per priešo aviacijos smūgį į namą Hanine“ netoli Izraelio sienos.

Nuo spalio 7 dienos, kai „Hamas“ surengė precedento neturintį išpuolį prieš Izraelį ir sukėlė karą Gazos Ruože, Izraelio kariai ir Irano remiamos „Hezbollah“ kovotojai beveik kasdien apsikeičia ugnimi pasienyje.

Įtampai tarp Izraelio ir Irano pasiekus aukščiausią lygį, Libano šiitų kovotojų grupuotė suintensyvino išpuolius prieš Izraelio karinius objektus kitoje sienos pusėje.

Nuo spalio 7 dienos Libane žuvo mažiausiai 378 žmonės, daugiausia „Hezbollah“ kovotojai, taip pat 72 civilių, praneša naujienų agentūra AFP.

Izraelis teigia, kad jo sienos pusėje žuvo 10 karių ir aštuoni civiliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius