Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 23

Palaikymo komanda – iš prezidentūros: ar G.Nausėda atskiria savo vaidmenis?

Pirmuosiuose visų kandidatų į prezidentus debatuose antrosios kadencijos siekiančio Gitano Nausėdos užnugaryje sėdėjo penki jo, kaip valstybės vadovo, vyriausieji patarėjai, kurie nėra rinkimų štabo nariai. Tai sukėlė klausimų, ar G.Nausėda nepainioja savo, kaip prezidento ir kandidato į valstybės vadovus, vaidmenų. Apžvalgininkas Ignas Kalpokas pastebėjo, kad kyla įtarimų, jog G.Nausėdos kampanijoje gali būti naudojamas prezidentūros administracinis resursas ir reputacija.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Pirmadienio vakarą transliuotoje LRT Televizijos prezidento rinkimų debatų laidoje, kurioje dalyvavo visi aštuoni kandidatai į svarbiausią postą šalyje, G.Nausėdą palaikė ne, pavyzdžiui, rinkimų štabo nariai, o jo, kaip valstybės vadovo, vyriausieji patarėjai.

Studijoje už kandidato nugaros sėdėjo Kęstutis Budrys, Asta Skaisgirytė, Ieva Ulčickaitė, Jarekas Niewierowiczius ir Frederikas Jansonas.

Jei norės, ir toliau palaikys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius