Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 22

Klausimų daugiau nei atsakymų: kas iš tikro rasta 32-ejų metų kauniečio bute, kad prireikė net evakuacijos?

„Vyksta intensyvūs ikiteisminio tyrimo veiksmai“, – tik tiek apie vieno kauniečio bute bei garaže balandžio 19 dieną rastą platų sprogstamųjų ir cheminių medžiagų bei radiaciją skleidžiančių įrenginių arsenalą tegali šiandien visuomenei atskleisti teisėsauga. Ar vyras policijai žinomas, kas tiksliai rasta ir kokie buvo tokių neįprastų dalykų kaupimo motyvai? Beje, išvakarėse panašios medžiagos rastos ir Vilniuje.
Kas iš tikro rasta 32-ejų metų kauniečio bute, kad prireikė net evakuacijos?
Kas iš tikro rasta 32-ejų metų kauniečio bute, kad prireikė net evakuacijos? / 15min montažas

Praėjusį penktadienį į Kauno V.Landsbergio-Žemkalnio gatvę sugužėjo daug specialiųjų tarnybų pareigūnų – buvo gautas pranešimas dėl galimai padidėjusio radiacinio fono.

Ilgą laiką vyko intensyvios patikros, teritorija aptverta, dėl galimo pavojaus net nuspręsta iš daugiabučio evakuoti dalį jo gyventojų.

„Policijos komisariatas pranešė, kad įvedamas planas „Skydas“, „Aro“ pareigūnai vykdo galimų sprogmenų paiešką bute ir pastato rūsyje. Rasta cheminių medžiagų, kurias policijos atstovai paėmė detaliau ištirti“, – tokią žinutę šiandien galima aptikti Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos įvykių suvestinėje.

Evakavo 14 žmonių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius